corona protocol

 

UPDATE 29 september: Wij hebben verschillende maatregelen genomen om te voldoen aan de RIVM richtlijnen en zodoende de veiligheid van onze bezoekers zo goed mogelijk te waarborgen. Hieronder vind je alle maatregelen op een rij.

Maatregelen

Z

Vooraf reserveren is verplicht.

Z

Er mogen maximaal 30 mensen tegelijk binnen zijn.

Z

Wij adviseren iedereen vanaf 13 jaar om bij binnenkomst en in het zitgedeelte een mondkapje te dragen. Vanaf 1 december is het voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht om een mondkapje te dragen in de ruimtes waar niet gesport wordt.

Z

Het is verplicht om bij binnenkomst je handen te wassen of desinfecteren.

Z

Onze sportkantine is tot nadere order gesloten.

Z

Om de drukte te beperken ben je maximaal 10 minuten voorafgaand aan jouw starttijd pas welkom.

Z

Personen tot 18 jaar hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Personen van 18 jaar en ouder zijn wel verplicht om 1,5 meter afstand te houden.

Z

Er mogen per groep (kinderen) maximaal 4 ouders/begeleiders mee naar binnen. De kosten hiervoor bedragen €5,00 per ouder/begeleider.

.

Z

Onze locatie is ingericht op 1,5 meter. We verzoeken je netjes de aanwijzingen van ons personeel te volgen en gepaste afstand te houden tot andere bezoekers.

Z

We verzoeken iedereen met verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) of wanneer een huisgenoot koorts heeft, thuis te blijven.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.