Hoe werkt het precies?

Ongeacht de grote van je groep of reden van bezoek kan je 2 uur gebruik maken van alle voetbalactiviteiten. In welke volgorde je dat doet moet je helemaal zelf weten. En je mag de activiteiten ook herhalen, zolang andere bezoekers ook maar aan bod kunnen komen. Als je hebt gereserveerd dan krijg je voor het boardingveld een tijdslot, zodat je gegarandeerd bent van speeltijd met je eigen groep. 

Moet ik sportschoenen en/of sportkleding aan?
Nee, dat is niet nodig. Sterker nog, kicksen zijn verboden. Uiteraard is het wel aan te raden om comfortabele kleding aan te trekken.
Kan ik langskomen zonder te reserveren?
Jazeker, geen probleem. Echter, om er zeker van te zijn dat je niet hoeft te wachten is het verstandig om te reserveren.
Ik wil graag een keer langskomen buiten de reguliere openingstijden om, is dat mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Op zondagavond en maandag de hele dag zijn we altijd gesloten, maar op andere momenten kunnen we (in overleg) op verzoek open mits de groep groot genoeg is. Er wordt dan een offerte op maat gemaakt.

Zijn er kleedkamers/douches aanwezig?

Nee, er zijn wel gratis kluisjes aanwezig waar je je spullen in kunt opbergen.

Is er een minimum leeftijd?

Nee, De Voetbalfabriek is toegankelijk voor alle leeftijden. Maar je moet natuurlijk wel een balletje kunnen trappen. In praktijk hebben we gemerkt dat de activiteiten goed te doen zijn vanaf 6 jaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.