Hoe werkt het precies?

Ongeacht de grote van je groep of reden van bezoek kan je 90 minuten gebruik maken van alle voetbalactiviteiten. We hebben de locatie verdeeld in 3 ‘velden’. Veld 1: Voetgolf. Veld 2: Voetbalpool, snelheidsmeter, gatendoek en voetbaldarts. Veld 3: Voetbalkooi, panna, voetbaltennis en teqball. Je krijgt per veld 30 minuten de tijd en daarna ga je naar een ander veld. Op deze manier maak je een rondje langs de velden en zorgen we er tegelijkertijd voor dat iedereen veilig (op gepaste afstand van andere bezoekers) kan genieten.

Moet ik sportschoenen en/of sportkleding aan?
Nee, dat is niet nodig. Sterker nog, kicksen zijn verboden. Uiteraard is het wel aan te raden om comfortabele kleding aan te trekken.
Kan ik langskomen zonder te reserveren?

Nee, op dit moment is dat i.v.m. de RIVM richtlijnen niet mogelijk.

hoe zijn de parkeervoorzieningen?

Naast en tegenover ons pand zijn voldoende (gratis) parkeerplekken.

Zijn er kleedkamers/douches aanwezig?

Nee, er zijn wel gratis kluisjes aanwezig waar je je spullen in kunt opbergen.

Is er een minimum leeftijd?

Nee, De Voetbalfabriek is toegankelijk voor alle leeftijden. Maar je moet natuurlijk wel een balletje kunnen trappen. In praktijk hebben we gemerkt dat de activiteiten goed te doen zijn vanaf 6 jaar.

Moeten ouders/begeleiders betalen?

Zolang het maximum aantal personen in een binnenruimte 30 personen is, betalen ouders/begeleiders/trainers €5,00 entree. Als deze regel verdwijnt of verruimt, dan kunnen wij zoals gewend ouders/begeleiders/trainers weer gratis toegang geven.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.