Over

De voetbalfabriek

De Voetbalfabriek is de indoor locatie voor iedereen die van voetbal houdt. Jong en oud kan zich hier helemaal uitleven. Een waanzinnig gaaf nieuw concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en plezier…….alles komt samen. Hier worden voetbalherinneringen gemaakt. Er is één groot gevaar; het is verslavend.

Voetbal, dat is waar het om draait bij De Voetbalfabriek. Een unieke indoor locatie waar je verschillende gave voetbalactiviteiten kan doen. Eenmaal binnen mag je 90 minuten gebruik maken van alle activiteiten. Wij hebben de locatie verdeeld in 3 ‘velden’. Veld 1: Voetgolf. Veld 2: Voetbalpool, snelheidsmeter, gatendoek, voetbaldarts. Veld 3: Voetbalkooi, panna, voetbaltennis, teqball. Je krijgt 30 minuten de tijd per veld, dus op deze manier maak je een mooi rondje langs de velden. Tussendoor kan je genieten van stoere graffitti’s, tafelvoetbal, voetbalbeelden op tv en na afloop van verschillende drankjes en snacks in onze sportkantine. 

Wij bieden verschillende arrangementen: Teamuitje, kinderfeestje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenuitje en 3e helft. Maar gewoon losse entree is natuurlijk ook mogelijk. Het wordt sowieso een ultieme voetbalbeleving ervaring. 

Stap 1

Verzamel vrienden/vriendinnen, familieleden, collega’s, buren, teamgenoten of klasgenoten

Stap 2

Reserveer een datum en tijdstip om langs te komen.

Stap 3

Zet je (indoor) sportschoenen klaar en trek je sportoutfit of voetbalkleding alvast aan.

Stap 4

Ervaar de unieke voetbalbelevenis. Van voetbalbanen tot een compleet voetbalveld met boarding

Stap 5

Rust uit tussendoor even uit bij een van onze “chill” plekken met een hapje en/of drankje.

Stap 6

Genoten van de ervaring? Neem gezellig de volgende keer vrienden en familie mee.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.