Over

De voetbalfabriek

De Voetbalfabriek is de indoor locatie voor iedereen die van voetbal houdt. Jong en oud kan zich hier helemaal uitleven. Een waanzinnig gaaf nieuw concept waar je op een afwisselende manier met voetbal bezig bent. Techniek, gevoel, kracht, competitie en plezier…….alles komt samen. Hier worden voetbalherinneringen gemaakt. Er is één groot gevaar; het is verslavend.

Voetbal, dat is waar het om draait bij De Voetbalfabriek. Een unieke indoor locatie waar je verschillende gave voetbalactiviteiten kan doen. Eenmaal binnen mag je 90 minuten gebruik maken van alle activiteiten. Wij hebben 2 hallen en in deze hallen zijn in totaal 10 verschillende voetbalactiviteiten. Er is geen parcours en je bent dus vrij om zelf de volgorde te bepalen. Het enige dat je hoeft te doen is rekening houden met de andere bezoekers, verder kan je optimaal genieten van onze toffe activiteiten. Tussendoor of na afloop kan je een potje tafelvoetbal spelen, voetbalbeelden op tv kijken en natuurlijk wat lekkers eten/drinken in onze sportkantine. 

Wij bieden verschillende arrangementen: Teamuitje, kinderfeestje, bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenuitje en 3e helft. Maar gewoon losse entree is natuurlijk ook mogelijk. Het wordt sowieso een ultieme voetbalbeleving ervaring. 

Stap 1

Verzamel vrienden/vriendinnen, familieleden, collega’s, buren, teamgenoten of klasgenoten

Stap 2

Reserveer een datum en tijdstip om langs te komen.

Stap 3

Zet je (indoor) sportschoenen klaar en trek je sportoutfit of voetbalkleding alvast aan.

Stap 4

Ervaar de unieke voetbalbelevenis. Van voetbalbanen tot een compleet voetbalveld met boarding

Stap 5

Rust uit tussendoor even uit bij een van onze “chill” plekken met een hapje en/of drankje.

Stap 6

Genoten van de ervaring? Neem gezellig de volgende keer vrienden en familie mee.

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te verbeteren.